Spring naar inhoud

Ons Team

Ons team

De kwaliteit van een bouwbedrijf valt en staat bij de kwaliteit van het team. Snelbouw Haaren BV stelt dan ook strenge eisen aan de mensen die voor ons werken. Deze kwaliteitseisen waarborgen onze opdrachtgevers van de best mogelijke dienstverlening.
Ons team heeft:

Ervaring

Door meer dan 40 jaar ervaring te hebben in de particuliere bouw van onderhoudswerk tot complete nieuwbouw in bedrijfshallen, van nieuwbouw als verbouwing en onderhoud. Deze ervaring kan ons team aanwenden om een situatie snel en efficiƫnt in te schatten en hier een doelgerichte totaaloplossing voor te vinden.

Actuele kennis

De kennis van de laatste technieken en nieuwste materialen is belangrijk voor het goed kunnen uitvoeren van onze werkzaamheden. Ons team blijft op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot ons vakgebied door het volgen van diverse opfriscursussen en bijscholingstrajecten.

Specialisaties

Veel van onze teamleden hebben zich gespecialiseerd in specifieke takken van ons vakgebied. Zo bent u verzekerd van de beste man voor uw bouwproject. Meer weten over ons team? Neemt u dan contact op met Snelbouw Haaren BV.