Spring naar inhoud

Garanties

Garanties Snelbouw Haaren BV

De kwaliteit van onze diensten staat buiten kijf. Het is immers ons streven om het hoogst mogelijke niveau te behalen met betrekking tot onze uiteenlopende bouwdiensten. Daarnaast garanderen wij u goede prijzen voor topwerk en professioneel personeel. Er bestaat ook een mogelijkheid om eventueel gebruik te maken van BouwGarant. Wij zijn tevens lid van Bouwend Nederland. Wij zijn ook een erkend leerbedrijf voor het onderdeel timmeren en metselen.

Topkwaliteit in alle bouwdiensten

Uw bouwopdracht krijgt bij Snelbouw Haaren BV de persoonlijke en professionele aandacht die het verdient. Ons streven naar kwaliteit komt u en uw opdracht natuurlijk alleen maar ten goede. Zo hebben wij een doorlopende aansprakelijkheidsverzekering en een doorlopende B&U constructieverzekering.In het verleden hebben wij er dan ook bij al onze bouwwerkzaamheden op toegezien dat onze absolute kwaliteitsnorm werd behaald. Door ons bedrijf aan periodieke en strenge inspecties te onderwerpen kunnen wij eventuele minder goed functionerende werkwijzen verbeteren. Zo bent u altijd verzekerd van topkwaliteit!

Goed geprijsd

Hoge kwaliteit hoeft niet altijd samen te gaan met een hoog prijskaartje. Bij Snelbouw Haaren BV bent u verzekerd van eerlijke tarieven zonder extra naheffingen of plotselinge verhogingen. Als wij zeggen dat een opdracht een bepaald bedrag gaat kosten dan is dat ook alles wat u betaalt. De klanten die u voorgingen hebben dit al mogen ervaren. Topkwaliteit voor redelijke prijzen. Ook dat mag u verwachten van Snelbouw Haaren BV, het bouwbedrijf dat al uw wensen kan realiseren.

Professioneel personeel

Met het oog op het volledig en goed uitvoeren van uw bouwopdracht heeft Snelbouw Haaren BV uitsluitend professioneel personeel in dienst. Specialisten die u kunnen bijstaan in de meest uiteenlopende werkzaamheden die zijn gerelateerd aan gedegen bouwwerk. En de professionaliteit stopt niet bij de werkzaamheden. Dit geld namelijk ook voor de omgang met de opdrachtgever en voor de nazorg van ieder bouwproject. Deskundig, vakbekwaam en met een kien oog voor uw specifieke wensen, dat is het personeel van Snelbouw Haaren BV.