Spring naar inhoud

Over ons

Over Snelbouw Haaren

Het is het basisprincipe van Snelbouw Haaren BV om volledig aan de eisen en wensen van onze opdrachtgevers te voldoen zolang het niet in strijd is met de wetgeving. Uw visie is als het ware onze visie, omdat wij volledig kunnen meegaan in wat u voor ogen heeft. Het verschil is dat wij de ervaring en de expertise hebben om uw visie ook daadwerkelijk om te zetten in een tastbaar eindresultaat. Met onze brede en up-to-date kennis kunnen wij praktisch iedere bouwopdracht van A tot Z voor u uitvoeren. Maar ook voor de kleinere bouwopdrachten of alleen voor ruwbouw bent u bij Snelbouw Haaren BV aan het juiste adres.

 Gespecialiseerd team van vakmensen

Met een gespecialiseerd team van vakmensen staan wij u bij met raad en daad. Wij adviseren u over de vele mogelijkheden en onmogelijkheden met betrekking tot onze bouwdiensten. Het is ons uitgangspunt om volledig aan uw eisen te kunnen voldoen zolang dit niet in strijd is met de wetgeving. Wij gaan dan ook eerst een persoonlijk gesprek met u aan. Zo krijgen wij een duidelijk beeld van alle werkzaamheden. Vervolgens maken wij een offerte waar alles nauwkeurig in staat gespecificeerd. Dit voorkomt eventuele misverstanden en beide partijen weten waar ze aan toe zijn. U weet wat u mag verwachten en wat de tarieven zijn en wij weten wat ons te doen staat.

Heeft u interesse in een gesprek, meer informatie of wilt u direct een offerte ontvangen? Neemt u dan vandaag nog contact op met ons bedrijf. Dhr van den Oetelaar zal al uw vragen graag beantwoorden.